Hogyan fogytam 100 kilót 3 hét alatt

Egy sikeres nő őszinte vallomása akivel megtörtént a lehetetlen!

7 Egyszerű lépés ami megváltoztatta az életem

2010.03.24. 20:21 | sikeresnő | Szólj hozzá!

Évek óta küzdöttem a súlyommal és a kinézetemmel, mindig is az a kövér disznó voltam akit senki nem akart elvinni moziba vagy mellette ülni a buszon. Ha kurva lennék már rég éhenhaltam volna! De ez most megváltozott! Nézd csak meg a képeket.

Érdekel hogyan változtattam meg az életem és váltam ilyen génmódosított szuperpicsává ami most vagyok? Olvass tovább és felfedem a titkokat!

Mint látod egy teljesen hasznavehetetlen rakás szar voltam - akárcsak te - amióta csak az eszemet tudom. Imádtam a kanapén dögleni és szar szemét kaját tolni magamba, gyakran egészen addig amíg már mozdulni sem bírtam! Az életem 2 dolog mentén zajlott, a zabálás és a falánkság töltötte ki minden gondolatom. Soha nem edzettem (most sem teszem) és évente max egyszer ha zuhanyoztam.

Bármit megettem ami nem mozgott. Néha azt is ami még igen, ha elég éhes voltam.

A jó hír hogy számodra is egyszerűen megismételhető ami nekem sikerült, lefogyhatsz, szép lehetsz, és te lehetsz a tökéletes nő aki minden pasi álma. Tudod aki úgy néz ki mint egy pornósztár, süt, főz, takarít, de a visszabeszéléshez nincs agyi kapacitása. A gyerekeim is büszkék rám!

Több mint 100 kilót leadtam mindössze 3 hét alatt, anélkül hogy bármilyen testmozgást végeztem volna, vagy szar diétás kaját kellett volna magamba erőltetni! Tehát nincs több kifogás arra miért vagy még mindig egy ronda kövér geci mint amilyen én is voltam. Vágjunk bele, felfedem neked a titkos 7 lépésből álló megoldást ami tényleg segít hogy a legjobb formádat hozd, ne legyél többé lusta kövér geci, változz át valódi nővé aki jól néz ki, jól főz, és még szopni is jól tud!

A bejegyzés trackback címe:

https://sikerescsaj.blog.hu/api/trackback/id/tr491866293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása